• 30 dagars öppet köp
  • Snabb leverans & smidig retur
  • Gratis paketinslagning
Student - Smycken - Nordic Spectra - Snabb frakt & gratis paketinslagning

Inspireras

PRESENTER TILL STUDENTEN

Den stora dagen stundar! En dag att vara stolt över och en dag som kommer sitta i minnet livet ut. Fira din student med att ge bort en betydelsefull gåva i form av ett smycke. Välj ett smycke efter din mottagares personlighet, ett smycke som är klassiskt och elegant eller som följer säsongens trender.

Guldsmycken - Student - Nordic Spectra - Snabb frakt & paketinslagning

Klassisk elegans

Välj ett smycke tillverkat i guld för att uppnå en klassisk elegans tillsammans med en exklusiv känsla. Ett smycke som kommer att kunna bäras en lång tid och som påminner om den betydelsefulla dagen. Här ser vi ett urval halsband och armband tillverkade i guld och samt vissa klädda med briljantslipade diamanter.

Dove - Emma Israelsson

En kollektion från Emma Israelsson med en vacker duva som bär på en symbolik av att släppa lös sina vingar. Duvan återfinns i halsband, armband och örhängen och finns i olika storleksutföranden. Kollektionen är tillverkad i guldpläterad mässing och silver med en blankt polerad yta. Ett smycke som både är vackert och som har en fin betydelse till studenten.

Charm Club Berlocker - Thomas Sabo - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Charm Club - Thomas Sabo

En början på ett personligt smycke att bära under en lång tid! Här kan mottagaren själv fortsätta bygga sitt smycke med hjälp av berlocker. Välj mellan färdiga presentset med berlocker som är en påminnelse om studenten eller välj presentset efter mottagarens personlighet.

Manschettknappar - Nordic Spectra - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Manschettknappar

En mycket populär och uppskattad gåva till studenten. Välj mellan manschettknappar i trendig design med emalj från Skultuna eller välj en mer traditionell och klassisk knapp från Nordic Spectra.