• Gratis paketinslagning
  • Trygga & spårbara leveranser
  • Kostnadsfria byten

3 FÖR 2 - ALLA BERLOCKER FRÅN THOMAS SABO

INSPIRATION & TIPS

VIGSELRING & FÖRLOVNINGSRING IHOP

Vi förstår att valet av förlovningsring och vigselring är en av de viktigaste besluten du kommer att ta i ditt liv. Det är en symbol för kärlek och engagemang som kommer att bäras under hela livet. Men det kan också vara en svår uppgift att välja rätt ringar som passar ihop och som passar din personliga stil och budget. Därför har vi skapat denna omfattande guide för att hjälpa dig att välja förlovningsring och vigselring som passar ihop på bästa möjliga sätt.

Välj Ringar Som Kompletterar Varandra

För att få förlovningsringen och vigselringen att passa ihop på bästa möjliga sätt, är det viktigt att välja ringar som kompletterar varandra. Detta kan innebära att välja ringar som har samma design, samma metall eller samma typ av stenar. Det kan också innebära att välja ringar som har en subtil matchning, till exempel genom att välja ringar med samma färg eller stil.

Vigselring och förlovningsring ihop - Hitta era drömringar! - Nordic Spectra

1946-kollektionen från Nordic Spectra

Nordic Spectra har skapat en unik kollektion med förlovningsringar och vigselringar i 18 karat guld, vitguld och platina. Kollektionen innehåller även vackra diamanter i olika storlekar och former, som speglar den tidlösa skönheten från 1946, samma år som vår första generations guldsmed påbörjade sitt arbete.

Designen av kollektionen är enkel och elegant, vilket gör att varje smycke blir en tidlös investering för framtiden. Varje detalj är omsorgsfullt utvald och utformad för att spegla den enkla skönheten som är tidlös och elegant. Vår tanke med kollektionen är att den ska vara för evigt, med klassisk och tidlös design, kvalité och hantverk.

Skapade för att bäras tillsammans, vigselring och förlovningsring ihop

Vid sökandet av ring kan det oftast vara bra att tänka ett steg till och se en helhet mellan de två ringar man kommer att bära. I 1946-kollektionen har vi valt att skapa solitärringar och alliansringar i tre serier som har samma grundskena för att de ska kunna bäras tillsammans som ett sett. Partnern hittar sin matchade släta ring genom att välja samma skena ur 1946-kollektionen.

Stella

Solitärringen har en välvd skena och en briljantslipad diamant i en fattning med fyra klor och passar tillsammans med alliansringen med diamanter infattade i faden.

Sofia

Solitärringen har en rak skena med en briljantslipad diamant i en fattning med fyra klor och passar tillsammans med alliansringen med diamanter infattade i faden.

Spectra

Solitärringen har en välvd skena med en briljanslipad diamant i en fattning på sex klor och passar tillsammans med alliansringen med diamanter infattade i en krabbfattning.

Nedan hittar du vigselringar och förlovningsringar ihop som passar perfekt tillsammans. Välj att kombinera en alliansring med en solitärring eller en slät ring tillsammans med en allians. Valet är ditt!

Stella

Stella

Sofia

Sofia

Spectra

Spectra

Kvaliteten på 1946-kollektionen

Nordic Spectra är kända för sin höga kvalitet och 1946-kollektionen är inget undantag. Varje smycke är tillverkat av de finaste materialen och är skapat för att hålla i många år framöver.

Nordic Spectra har också en stark etisk och hållbarhetspolicy. Därför är varje smycke i 1946-kollektionen tillverkat på ett ansvarsfullt sätt, från ursprunget av diamanterna till tillverkningen av smyckena.

Med en enkel och elegant design, hög kvalitet och ansvarsfull tillverkning, är dessa smycken en tidlös investering för framtiden.

Vi är stolta över att erbjuda denna fantastiska kollektion till våra kunder och hoppas att den kommer att uppskattas lika mycket som vi uppskattar att ha skapat den.

Förstå Skillnaderna Mellan Förlovningsring och Vigselring

Förlovningsringen och vigselringen är två separata ringar med olika syften. Förlovningsringen är en ring som ges vid en förlovning och är en symbol för kärlek och engagemang. Vigselringen är en ring som utbyts vid själva vigselceremonin och är en symbol för äktenskapet.

Bestäm Din Stil

Innan du väljer förlovningsring och vigselring, är det viktigt att bestämma din personliga stil och smak. Vill du ha en klassisk och enkel design eller en mer modern och unik design? Vilken metall föredrar du? Vilken typ av stenar eller diamanter vill du ha? Genom att bestämma din stil och preferenser, kan du lättare hitta ringar som passar dig och som du kommer att älska att bära.

Välj Rätt Metall på vigselring och förlovningsring ihop

När du väljer förlovningsring och vigselring är det viktigt att välja rätt metall. Vanliga val inkluderar guld, platina och vitguld. Guld är en klassisk och traditionell val och finns i olika färger som gult, roséguld och vitt guld. Platina är en högkvalitativ metall som är mer sällsynt och dyrare än guld. Vitguld är en annan populär metall som har en modern och elegant look.

Välj Rätt Stenar

Stenarna i förlovningsringen och vigselringen spelar också en viktig roll. Vanliga stenar inkluderar diamanter, safirer, rubiner och smaragder. Diamanter är den vanligaste stenen i förlovningsringen och vigselringen. Men om du föredrar en färgad sten kan du välja en safir, rubin eller smaragd.

Välj Rätt Ringstorlek

När du väljer förlovningsring och vigselring är det viktigt att välja rätt ringstorlek. Du vill inte att ringarna ska vara för lösa eller för tighta. Om du inte vet din storlek, kan du besöka en juvelerare för att få din storlek mätt. Tänk också på att din ringstorlek kan variera beroende på temperaturen och tiden på dagen.

Så Ska Du Sköta Om Dina Ringar

För att hålla dina förlovningsring och vigselring i bästa möjliga skick under en lång tid, är det viktigt att sköta om dem på rätt sätt. Du bör undvika att bära dina ringar när du utför tunga arbeten eller när du tränar, eftersom detta kan skada ringarna. Du bör också undvika att utsätta ringarna för kemikalier och rengöringsmedel som kan påverka metallerna och stenarna.

För att rengöra dina ringar bör du använda en mjuk borste och mild tvål och vatten. Du kan också besöka en juvelerare för att få dina ringar professionellt rengjorda och polerade.

Sammanfattning om vigselringar och förlovningsringar ihop

Att välja förlovningsring och vigselring är en viktig och spännande process som kräver noggrann övervägning och val. Genom att bestämma din stil och preferenser, välja rätt metall och stenar, välja ringar som kompletterar varandra och välja en pålitlig juvelerare, kan du hitta ringar som kommer att vara en symbol för kärlek och engagemang under hela livet.

Vi hoppas att denna omfattande guide har hjälpt dig att välja förlovningsring och vigselring som passar ihop på bästa möjliga sätt. Om du har ytterligare frågor eller behöver råd, är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Loading