• 30 dagar öppet köp
  • Snabb leverans & smidig retur
  • Gratis paketinslagning

Inspiration & tips

SMYCKESGUIDEN

Här finner du mängder med inspiration och tips till livets alla tillfällen! Lär dig mer om olika material och skötsel samt hitta presenter till livets alla tillfällen så som dop, konfirmation, julklapp och mors dag.

PRESENTER TILL ALLA HJÄRTANS DAG

En högtid för att fira kärleken! Vi har samlat presenter som passar utmärkt som gåva att ge till henne med stort H.

FESTSMYCKEN

Bli stjärnan på festen med dessa vackra smycken! Vi har samlat säsongens trender tillsammans med tidlösa örhängen, halsband, ringar och armband.

Present till henne - Smycken - Nordicspectra.se

PRESENTER TILL HENNE

Är du på jakt efter den perfekta presenten? Vi hjälper dig! Här har vi samlat populära smycken för alla tillfällen som alla passar kvinnan i ditt liv oavsett om det är mamma, mormor, frun. flickvännen eller dottern.

Present till honom - Smycken - Nordicspectra.se

PRESENTER TILL HONOM

Vi har samlat smycken som passar den moderna och stilrena mannen – en guide som hjälper dig att hitta den perfekta presenten till mannen, pojkvännen, sambon, morfar och sonen.

Presentset - Smycken - Nordicspectra.se

PRESENTSET

Här har vi samlat färdiga presentset med matchande matchande smycken. Ett färdig sett med halsband och örhängen från samma kollektion, pusselringar eller armband med tillhörande berlocker.

SMYCKESKRIN

Vi guidar dig bland våra många olika sorters smyckeskrin och hjälper dig att hitta ett skrin som passar perfekt för just dig. Söker du ett skrin som passar utmärkt att ta med på resan? Eller söker du kanske ett större och rymligare skrin som rymmer alla dina favoritsmycken? Här finner du svaren!

Skötsel - Smycken - Nordicspectra.se

SKÖTSELGUIDE

Hur ta man hand om sina smycken på bästa sätt? Vi har listat allt du behöver veta och hur du går tillväga.

Förlovningsring - Schalins - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

GULDGUIDE

Är du nyfiken på att lära dig mer om guld? Här har vi samlat lite intressant basfakta om bl.a. karathalt, legeringar och stämplar.

Konfirmation - Smycken - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

PRESENTER TILL KONFIRMANDEN

En stor dag som hyllas i både kärlekens och trons tecken. Ge bort ett smycke med klassisk symbolik som ett halsband med kors eller ett smycke från en tidlös och elegant kollektion. Här har vi samlat idéer och presenttios till konfirmanden.

Julklapptips - Smycken - Nordicspectra.se

JULKLAPPSTIPS

Ett smycke är en gåva som passar både mannen, kvinnan, barnet och barnbarnet – den perfekta julklappen! Vi har samlat säsongens nyheter tillsammans med klassiska smycken som varar i generationer, allt för att underlätta i ditt sökande på julklapparna.