• Snabb frakt & smidig retur
  • Gratis paketinslagning
  • Öppet köp t.o.m. 16/1

PRESENT TILL HONOM

Läderarmband

Läderarmband kommer i många utföranden, varianter och färger. Passar utmärkt att bära precis som de är eller tillsammans med klassiska kedjor och länkar. En uppskattad present till mannen som vill komplettera sin smyckesgarderob med något tidlöst. Välj ett armband som är flätat för ett armband med textur eller välj ett armband med färg för lekfullhet!

Efva Attling - Smycken med budskap

När Efva designar gör hon det alltid utifrån sin egen devis “Beauty with a thought”. Varje kollektion får ett eget, vackert budskap som hon personligen beskriver med några väl valda ord. Ett smycke med budskap skapar en personlig present som är mycket uppskattad. Välj ett smycke som passar mottagarens personlighet eller ett smycke som är ett par väl valda ord att bära med sig.

Manschettknappar & Slipsnålar

Att pryda skjortärmen med ett par manschettknappar är både klassiskt och elegant. I vårt utbud av manschettknappar hittar du dels stilrena knappar från Georg Jensen så som färggranna och detaljerade från Skultuna. Komplettera manschettknapparna med en slipsnål för en present med extra allt.

Kedjor & länkar

Ett halsband av länkar är något att bära var dag. Välj bland klassiska länkar från AROCK så som pansar, ankar och kullänk i flera olika material. Är mottagaren mer av en fashionista? Välj då en länk med modernt utförande som går att kombinera ihop med andra halsband.