• Gratis paketinslagning
 • Trygga & spårbara leveranser
 • Kostnadsfria byten

3 FÖR 2 - ALLA BERLOCKER FRÅN THOMAS SABO

INSPIRERAS

PRESENT TILL HONOM

Här har vi samlat massvis av tips på presenter som passar mannen i ditt liv – morfar, pappa, sambon, mannen eller sonen. Klassiska smycken som är tidlösa men också smycken från säsongens trender.

Present till honom - Smycken - Nordicspectra.se
Läderarmband - Paul Hewitt - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Läderarmband

Läderarmband kommer i många utföranden, varianter och färger. Passar utmärkt att bära precis som de är eller tillsammans med klassiska kedjor och länkar. En uppskattad present till mannen som vill komplettera sin smyckesgarderob med något tidlöst. Välj ett armband som är flätat för ett armband med textur eller välj ett armband med färg för lekfullhet!

Efva Attling - Herr - Smycken - Nordicspectra.se

Efva Attling – Smycken med budskap

När Efva Attling designar gör hon det alltid utifrån sin egen devis “Beauty with a thought”. Varje kollektion får ett eget, vackert budskap som hon personligen beskriver med några väl valda ord. Ett smycke med budskap skapar en personlig present som är mycket uppskattad. Välj ett smycke som passar mottagarens personlighet eller ett smycke som är ett par väl valda ord att bära med sig.

Take No Shit Small Pendant - Efva Attling halsband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

Take No Shit Small Pendant

1 500 kr
Little Hope Pendant - Efva Attling halsband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

Little Hope Pendant

1 500 kr
From Here To Eternity Stamped Ring Gold - Efva Attling ringar - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

From Here To Eternity Stamped Ring Gold

30 000 kr
Baby Luck - Efva Attling halsband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

Baby Luck

1 600 kr
Define Normal Pendant - Efva Attling halsband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

Define Normal Pendant

5 300 kr
ID ME Pendant - Efva Attling halsband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

ID ME Pendant

2 500 kr
Funky Ring - Paparazzi - Efva Attling ringar - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

Funky Ring – Paparazzi

5 400 kr
Make Love Not War Tags - Efva Attling halsband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

Make Love Not War Tags

3 600 kr
Little Take No Shit Ring - Efva Attling ringar - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

Little Take No Shit Ring

1 700 kr
Take No Shit Necklace Gold - Efva Attling halsband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

Take No Shit Necklace Gold

10 900 kr
Spine Brace - Efva Attling armband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

Spine Brace

6 900 kr
Freedom & Fortune Pendant - Efva Attling halsband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

Freedom & Fortune Pendant

2 700 kr
Manschettknappar - Skultuna - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Manschettknappar & Slipsnålar

Att pryda skjortärmen med ett par manschettknappar är både klassiskt och elegant. I vårt utbud av manschettknappar hittar du dels stilrena knappar från Georg Jensen så som färggranna och detaljerade från Skultuna. Komplettera manschettknapparna med en slipsnål för en present med extra allt.

Kedjor - AROCK - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Kedjor & Länkar

Ett halsband av länkar är något att bära var dag. Välj bland klassiska länkar från AROCK så som pansar, ankar och kullänk i flera olika material. Är mottagaren mer av en fashionista? Välj då en länk med modernt utförande som går att kombinera ihop med andra halsband.

Presenter för män – ett smycke som verkligen betyder något

Presenter till män kan ibland vara svårt att hitta, men ett smycke kan vara en unik och personlig gåva som verkligen betyder något. Oavsett om det är till fars dag, födelsedag eller bara för att visa uppskattning, kan ett smycke vara ett perfekt val för att visa kärlek och omsorg. I denna artikel kommer vi att diskutera olika typer av smycken för män och vad man ska tänka på när man väljer en presenter till män.

Varför är smycken en bra present till män?

Att ge smycken till män har blivit allt vanligare på senare tid, och det finns många skäl till varför smycken är en bra present till män. Ett smycke kan vara en personlig och meningsfull gåva, och kan användas för att uttrycka kärlek, vänskap och uppskattning. Dessutom kan smycken användas för att förbättra en outfit och ge den extra stil och elegans.

Vilka smycken passar till män?

Det finns många olika typer av smycken som kan passa till män. En vanlig typ av smycke är armband, som kan vara tillverkade av läder, metall eller silver. En annan populär typ av smycke är halsband, som kan vara enkla och subtila eller mer uttrycksfulla och stora. Andra typer av smycken som kan passa till män inkluderar ringar, örhängen och manschettknappar.

Vad man ska tänka på när man väljer smycken till män?

När man väljer smycken till män är det viktigt att tänka på personens personliga stil och preferenser. Man bör också ta hänsyn till tillfället som smycket ska användas vid och vilken typ av kläder personen brukar bära. Det är också viktigt att välja smycken av hög kvalitet för att säkerställa att de kommer att hålla länge.

Vilka smycken är mest populära bland män?

De mest populära smyckena bland män varierar beroende på kulturella och geografiska faktorer, men det finns några smycken som är populära över hela världen. Ett exempel på detta är klockor, som är både funktionella och eleganta. Andra populära smycken bland män inkluderar armband, halsband och ringar.

Vilket material passar bäst till män?

Det finns många olika material som används för att tillverka smycken för män, inklusive läder, metall, silver och guld. Valet av material beror på personens smak och stil, men vissa material kan vara mer lämpliga för vissa tillfällen än andra. Till exempel kan lädersmycken vara mer lämpliga för en avslappnad look medan en ädelmetall så som guld kan ge en mer elegant och klassisk look.

Vanliga frågor

 1. Vilka smycken är mest lämpliga för en formell tillställning?
  Smycken som är mer subtila och klassiska är oftast mest lämpliga för en formell tillställning. Det kan vara enkelt och elegant halsband, små örhängen eller en subtil manschettknapp. Undvik smycken som är för stora eller uttrycksfulla, vilket kan vara distraherande och passar bättre för en mer avslappnad look.
 2. Kan jag ge ett smycke som en present till min man även om han aldrig har använt smycken tidigare?
  Absolut! Att ge ett smycke till en man som aldrig har använt smycken tidigare kan vara en fin gest och en chans att prova något nytt. Det är dock viktigt att välja ett smycke som passar hans personliga stil och smak för att öka chansen att han kommer att använda det.
 3. Hur mycket ska jag spendera på en present i form av smycken till en man?
  Det finns ingen exakt summa att spendera på en present i form av smycken till en man. Det beror på din budget och relationen till personen. Det är dock viktigt att välja smycken av hög kvalitet och av en rimlig prisklass för att säkerställa att de kommer att hålla länge.

Loading