• Gratis paketinslagning
  • Trygga & spårbara leveranser
  • Kostnadsfria byten
vigselringar-forlovningsringar-2024

VIGSELRINGAR & FÖRLOVNINGSRINGAR

5 saker att tänka på när du väljer ring

Vi har listat fem punkter som är bra att ha med sig när man väljer sin ring till vigsel & förlovning.

forlovningsring-2024

NORDIC SPECTRA CUSTOM

Hittar du inte det du söker? Våra guldsmeder har över 100 års samlad yrkeserfarenhet och är vana vid att involvera er som bröllopspar i designprocessen. Har ni önskemål och idéer kring hur era ringar ska utformas och önskar något skapat efter er idé? Boka ett möte med oss i vår butik / showroom eller digitalt.

Mail: [email protected]
Telefon: 0155-21 80 05

30 årig bröllopsdag - Fira med ett vackert smycke - Nordic Spectra

Gravyrstilar & Ringstorlekar

Vi erbjuder ett stort och brett sortiment av förlovnings- & vigselringar och alltid med kostnadsfri gravyr. Våra varumärken erbjuder en rad olika gravyrstilar och här kan du läsa mer om de. Vi förklarar även skillnaden på ringstorlekar.

forlovningsring-gravyr-ringstorlek-2024

Diamantguide

Att köpa en diamant är en stor investering och ett beslut som inte bör tas lättvindigt. Diamanter är kända för sin skönhet och glans, men det finns många faktorer som påverkar kvaliteten och priset på en diamant. Vi har skapat en komplett guide som hjälper dig att navigera i djungeln av diamantinformation och välja den bästa diamanten för dig.

diamantguide-2024

Varför ska du välja en ring från Nordic Spectra?

1. Stort utbud av kända varumärken
Nordic Spectra erbjuder ett brett sortiment av förlovningsringar & vigselringar från Sveriges främsta varumärken så som Schalins, Efva Attling och Georg Jensen. Oavsett om du är på jakt efter en traditionell ring eller något mer unikt, har vi något för alla.

2. Egentillverkade alternativ
Förutom vårt sortiment av kända varumärken, erbjuder vi också ett exklusivt egentillverkat utbud av förlovningsringar och vigselringar. I vår fasta kollektion hittar du ringar där grundtanken bakom ringarna är att de ska vara tidlöst eleganta och samtidigt lätta att matcha ihop för att bilda en vacker enhet mellan förlovningsring och vigselring. Designen är klassisk vilket underlättar för dig när du önskar att din och din partners ring ska matcha ihop. Vi erbjuder även möjligheten att designa och tillverka en ring utefter dina egna önskemål. Kanske har du en klar tanke över hur du önskar din ring men inte hittat det du söker? Då är vi det bästa alternativet för dig. Våra smyckesrådgivare tillsammans med våra guldsmeder tar fram ett förslag utefter just dina önskemål och preferenser. Kontakta oss via [email protected] eller via telefon 0155-218005 – låt oss hjälpa dig att göra ditt livslånga löfte till en verklighet!

3. Experter på vigsel & förlovning
Våra guldsmeder har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa dig att välja den perfekta ringen. Vi arbetar nära med varje kund för att förstå deras önskemål och för att hjälpa dem att hitta den perfekta ringen. Vi vet att världen av förlovningsringar och vigselringar kan vara fylld med många val och tankar, vi finns här för att hjälpa dig.

4. Hand in hand

Väljer du en ring från varumärket Schalins så ingår vårt erbjudande Hand in Hand. Detta ger dig möjlighet till storleksändring på en ring från Schalins till och med 30 dagar från leverans av din ring. Vi vill att det ska kännas lustfyllt, tryggt och enkelt att välja vigsel- och förlovningsringar från Schalins och vill därför hjälpa er så mycket vi kan – före, under och efter ert beslut. Läs mer om Hand in Hand.

Upplev vigselringar och förlovningsringar från några av Sveriges mest kända varumärken som Efva AttlingSchalins och Georg Jensen. Dessutom hittar du ett exklusivt utbud vigsel- och förlovningsringar som designas och tillverkas av Nordic Spectras egna guldsmeder.

Loading