• 30 dagar öppet köp
  • Snabb leverans & smidig retur
  • Gratis paketinslagning
Förlovningsringar - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Inspireras

Bröllopsringar

Upplev vigselringar och förlovningsringar från några av Sveriges mest kända varumärken som Efva Attling, Schalins och Georg Jensen. Dessutom hittar du ett exklusivt utbud vigsel- och förlovningsringar som designas och tillverkas av Nordic Spectras egna guldsmeder.

HITTA ERA DRÖMRINGAR

Testa vår ringguide och få skräddarsydda ringtips. Önskar du personlig vägledning? Hör av dig till våra smyckesrådgivare på telefon, mejl eller i chatten.

Custom - Nordicspectra.se

NORDIC SPECTRA CUSTOM

Våra guldsmeder har över 100 års samlad yrkeserfarenhet och är vana vid att involvera er som bröllopspar i designprocessen. Har ni önskemål och idéer kring hur era ringar ska utformas? Boka ett möte med oss i vår butik / showroom eller digitalt.

Telefon: 0155 – 21 80 05
Mail: [email protected]

Bröllopsguide - Nordicspectra.se

Inför frieriet eller vigseln kan det uppstå en del funderingar. Vilken typ av ringar ska vi välja? Hur tar jag hand om mina smycken inför den stora dagen? Kan jag designa en ring efter mina egna önskemål? Vad är en morgongåva?

I vår bröllopsguide finner du mängder med inspiration och guider som ger svar på dina frågor. Helt enkelt – allt du behöver på en och samma plats.

Förlovning & Vigselring - 5 saker att tänka på - Nordicspectra.se

Gravyr & Ringstorlekar - Förlovning - Nordicspectra.se