• Gratis paketinslagning
  • Trygga & spårbara leveranser
  • Kostnadsfria byten
SVERIGES STÖRSTA UTBUD ONLINE OCH I BUTIK!

VIGSELRINGAR

Vi på Nordic Spectra förstår att valet av vigselring är en av de viktigaste besluten i en persons liv. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda den mest omfattande samlingen av högkvalitativa vigselringar till våra kunder. Dessutom hittar du ett exklusivt utbud vigselringar som designas och tillverkas av Nordic Spectras egna guldsmeder.

Hittar du inte ringen du letar efter? Vi hjälper dig att skapa din unika drömring. Kontakta gärna våra kunniga smyckesrådgivare för vägledning.

vigselringar-2024

Vilken vigselring letar du efter?

Vilken vigselring letar du efter?

Schalins Stjärnfall 720-5 Platina  - Förlovningsring - Nordicspectra.se Schalins

Stjärnfall 720-5 Vitguld

Från 7 900 kr
Schalins Sign Of Love SR2030 Guld - Vigselring - Nordicspectra.se Schalins

Sign Of Love SR2030 Guld

Från 4 070 kr
SR2016 Guld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Sign Of Love SR2016 Guld

Från 6 160 kr
Schalins Tusenserien 1007-3 Schalins

Tusenserien 1007-3,5 Guld

Från 2 300 kr
Schalins Romans 240-5 Platina  - Förlovningsring - Nordicspectra.se Schalins

Romans 240-5 Vitguld

Från 10 200 kr
Förlovningsring Platina 1946-Kollektionen Välvd 4 mm - Snabb frakt & fri paketinslagning - Nordicspectra.se Nordic Spectra

1946 Ring Välvd 4 mm Platina

Från 10 400 kr
Spectra Alliansring 0 Nordic Spectra

Spectra Alliansring 0,34 ct Vitguld

Från 21 700 kr
Förlovningsring 18k Guld 1946-Kollektionen Välvd 5 mm - Snabb frakt & fri paketinslagning - Nordicspectra.se Nordic Spectra

1946 Ring Välvd 5 mm Guld

Från 11 700 kr
Stella Alliansring 0 Nordic Spectra

Stella Alliansring 0,21 ct Guld

18 900 kr

Varför ska du välja en vigselring från Nordic Spectra?

1. Ett brett utbud av kända varumärken

Vårt sortiment inkluderar vigselringar från några av Sveriges mest välkända och uppskattade varumärken. Vi erbjuder allt från traditionella till mer unika ringar för att passa varje persons smak. Med varumärken som SchalinsEfva Attling och Georg Jensen kan du vara säker på att du hittar en ring som både är vacker och av hög kvalitet.

2. Egentillverkade alternativ

Vi erbjuder också ett exklusivt egentillverkat utbud av vigselringar. Våra ringar är designade för att vara tidlöst eleganta och samtidigt lätta att matcha ihop med en förlovningsring. Vi har en klassisk design som gör att du enkelt kan hitta en ring som passar ihop med din partners vigselring. Om du har specifika önskemål eller en klar bild av hur din drömring ska se ut så hjälper vi dig att skapa en helt personlig ring. Våra smyckesrådgivare och guldsmeder tar fram förslag utifrån dina önskemål och hjälper dig att skapa den perfekta vigselringen för dig och din partner. Kontakta oss via [email protected] eller via telefon 0155-218005 – låt oss hjälpa dig att göra ditt livslånga löfte till en verklighet!

3. Experter på vigselringar

Våra guldsmeder & smyckesrådgivare är experter på vigselringar och har den erfarenhet och kunskap som krävs för att hjälpa dig hitta den perfekta ringen. Vi arbetar tätt tillsammans med varje kund för att förstå deras önskemål och krav. Vi vet att det kan vara svårt att navigera genom det stora utbudet av vigselringar, men vi finns här för att hjälpa dig hitta den perfekta ringen.

4. Hand in Hand

När du väljer en ring från varumärket Schalins så ingår vårt erbjudande Hand in Hand. Detta ger dig möjlighet till storleksändring på en ring från Schalins inom 30 dagar från leverans av din ring. Vi vill göra det enkelt och smidigt för dig att välja din vigsel- och förlovningsring från Schalins och finns här för att hjälpa dig både före, under och efter ditt beslut. Lär mer om Hand in Hand.

Vi erbjuder Sveriges största utbud av vigselringar!

På Nordic Spectra erbjuder vi en stor variation av ringar i olika material och utföranden samt från olika varumärken. Vi har valt att arbeta tillsammans med några av de största varumärkena inom vigsel – allt för att du ska finna just den ring du söker till en av livets största händelser.

Våra Vigselringar

Vi är stolta över att erbjuda en mängd olika vigselringar i olika stilar och material. Våra klassiska vigselringar är tidlösa och eleganta, medan våra moderna vigselringar har en mer innovativ och unik design. Oavsett vilken stil du väljer kan du vara säker på att varje ring är tillverkad med precision och högsta kvalitet.

Material

Vi erbjuder ett brett utbud av material för våra vigselringar, inklusive platina, guld och vitguld. Platina är den mest eftertraktade metallen på grund av dess hållbarhet och sällsynthet. Guld är också populärt och finns i olika färger, inklusive gult, vitt och roséguld. 

Diamanter

Vi erbjuder också ett brett utbud av stenar för att lägga till extra skönhet och glans till din vigselring. Våra diamanter är av högsta kvalitet och finns i olika storlekar och former. Vi erbjuder också andra ädelstenar, inklusive safirer, rubiner och smaragder. Våra erfarna smyckesrådgivare hjälper dig gärna att välja den perfekta stenen för din vigselring.

Anpassade vigselringar

Vi förstår att våra kunder vill ha en vigselring som är helt unik för dem. Därför erbjuder vi anpassade vigselringar där du kan skapa din egen ring med hjälp av våra erfarna guldsmeder. Vi kan hjälpa dig att välja material, stenar och design för att skapa en vigselring som är perfekt för dig. Kontakta oss via [email protected] eller via telefon 0155-218005.

Betydelsen av vigselringar

Vigselringar är en symbol för förbund mellan två människor. De bär på en känslomässig tyngd som gör dem till ett av de mest betydelsefulla smyckena som någon kan bära. Att bära en vigselring är ett sätt att visa omvärlden att man har hittat sin livspartner och att man är stolt över sitt förhållande med den personen. Ringarna är också ett sätt att hålla minnet av ens bröllopsdag levande, och de kan ofta bli en familje-ägodel som går i arv från generation till generation.

Att välja rätt vigselring

Att välja rätt vigselring är viktigt eftersom det är en ring som du kommer att bära under resten av ditt liv. När du väljer din vigselring bör du överväga olika faktorer, såsom vilket material du vill ha, vilken design som passar din personlighet, och om du vill anpassa din ring för att göra den unik.

Materialval för vigselringar

När det gäller materialval för vigselringar finns det många alternativ att välja mellan. De vanligaste materialen är guld, vitguld och platina. Vilket material du väljer beror på din personliga smak och budget. Guld är en klassisk och tidlös val som kommer i olika karat och färger. Platina är ett dyrt och lyxigt alternativ som är mycket hållbart och representerar kärlekens evighet.

Designalternativ för vigselringar

När det gäller designalternativ för vigselringar finns det ett brett utbud att välja mellan. Du kan välja mellan en enkel och klassisk stil eller en mer komplex och modern design. En traditionell stil innebär ofta en enkel guld- eller platina-ring utan stenar eller inskriptioner. En mer modern design kan inkludera diamanter, färgade stenar, och olika former på ringen. Det viktigaste är att välja en ring som känns personlig och unik för dig och din partner.

Att anpassa din vigselring

En annan möjlighet när det gäller vigselringar är att anpassa dem för att göra dem mer personliga. Detta kan innebära att du lägger till en inskription på insidan av ringen eller att du väljer ett speciellt material eller en speciell design som har en speciell betydelse för er som par. Anpassade vigselringar är ett utmärkt val för par som vill ha en unik symbol för sitt förhållande.

Vanliga frågor om vigselringar

Här är några vanliga frågor om vigselringar.

Vilket material är bäst för en vigselring?

Det beror på dina personliga preferenser och budget. Guld och platina är traditionella val.

Ska jag välja en ring med eller utan stenar?

Det beror på din personliga smak. En enkel ring utan stenar kan vara en tidlös och klassisk symbol för kärlek, medan en ring med stenar kan ge ett mer modernt och glamoröst utseende.

Kan jag anpassa min vigselring?

Ja, de flesta vigselringar kan anpassas genom inskriptioner eller designval för att göra dem mer personliga och unika.

Loading