• Gratis paketinslagning
  • Trygga & spårbara leveranser
  • Kostnadsfria byten

3 FÖR 2 - ALLA BERLOCKER FRÅN THOMAS SABO

LÄR DIG MER

Ringstorlek & Gravyr

Det kan vara svårt med ringstorlek och hur vi läser av rätt ringstorlek. Nedan finner du en konverteringstabell kring ringstorlekar samt information kring den gravyr som erbjuds på många av våra ringar.

Gravyr & Ringstorlek - Förlovning - Nordicspectra.se

RINGSTORLEK

Det finns olika benämningar av ringstorlek. De två vanligaste storleksmåtten för ringar är inre diameter i mm och inre omkrets i mm. Det är dessa två måttangivelser som återfinns på ringar som representeras på Nordic Spectra.

Om du är osäker på din ringstorlek rekommenderar vi att du beställer hem ett ringmått. Då kan du enkelt mäta dina fingrar hemma i lugn och ro – beställ ringmått här.

Här nedan ser du en tabell över ringstorlekar. Storlek 45-74 avser inre omkrets med motsvarande storlek i inre diameter.

GRAVYR

Schalins

Schalins presenterar svensktillverkade vigsel- och förlovningsringar av hög kvalitet. Väljer du dina vigsel- & förlovningsringar från Schalins så erbjuder vi på nordicspectra.se kostnadsfri gravyr som en del av Hand-in-Hand.

Nedan syns en beskrivning av de gravyrstilar och symboler som finns att välja på.

Efva Attling

Efva’s vigsel- och förlovningsringar är en kärleksfull samling av läckra ringar med klassiska detaljer och moderna drag. Efva’s ringar i Wedding Collection säljs med kostnadsfri gravyr.

Nedan syns en beskrivning av de gravyrstilar och symboler som erbjuds i samband med gravering.

Loading