• Gratis paketinslagning
  • Trygga & spårbara leveranser
  • Kostnadsfria byten

3 FÖR 2 - ALLA BERLOCKER FRÅN THOMAS SABO

INSPIRERAS

URMAKARE NYKÖPING

Lämna din klocka i trygga händer. På Nordic Spectra i Nyköping finns erfarna urmakare som utför alltifrån service, trycktester, rengöring, länkbyte, till enkla batteribyten på klockor från de flesta etablerade varumärkena. Vänd dig till oss om du värdesätter snabb och professionell service.

Service

Vi har urmakare med över 30 års erfarenhet från arbete med de allra flesta klockvarumärkena. Vi är certifierade servicepartners till varumärken som Omega, Tissot, Rado, Calvin Klein, Seiko, Longines och Certina.

Batteribyte

Har din klocka slutat gå? Det vanligaste felet är att batteriet tagit slut. Välkommen till Urmakeriet på Nordic Spectra i Nyköping för att byta klockbatteri. Vi erbjuder snabba batteribyten på alla typer av klockor. Självklart genomför vi även trycktest för klockor som kräver detta.

Armband och länkar

Hos oss hittar du alltid ett stort sortiment av länkar och band till armbandsur i lager. Vi är återförsäljare av populära varumärken som erbjuder högkvalitativa klockarmband i genuint läder, stål och textil. Att byta klockarmband gör stor skillnad för din klocka.

Föredrar du ett exklusivt armband i 18  karat guld så erbjuder vi givetvis även detta. Välkommen till oss för att se vårt utbud av klockarmband i guld. Vi hjälper även till med justering, kortning, förlängning och reparationer av guldarmband för klockor.

Urmakare i Nyköping

Loading