• Gratis paketinslagning
 • Trygga & spårbara leveranser
 • Kostnadsfria byten
INSPIRERAS

PRESENTER TILL MAMMA

Morsdag present till henne som förtjänar hela världen – mamma. Visa din uppskattning genom en gåva som varar för evigt, ett smycke. Vi har samlat inspiration för smycken som har en betydelsefull mening i kombination med en elegant och tidlös design. Vår önskan är att din mors dag-present ska bli oförglömlig och lovar att guida dig till den perfekta gåvan.

mors-dag-present
mors-dag-present-2024

Nordic Spectra

Morsdag present till henne som förtjänar hela världen – mamma. Visa din uppskattning genom en gåva som varar för evigt, ett smycke. Vi har samlat inspiration för smycken som har en betydelsefull mening i kombination med en elegant och tidlös design. Vår önskan är att din mors dag-present ska bli oförglömlig och lovar att guida dig till den perfekta gåvan.

Spin On Halsband Stort Silver & Pärla - Snabb frakt & fri paketinslagning - Nordicspectra.se Nordic Spectra

Spin On Halsband Stort Silver & Pärla

2 900 kr
Swing Halsband Guld - Snabb frakt & fri paketinslagning - Nordicspectra.se Nordic Spectra

Swing Halsband Guld

14 900 kr
Spin On Halsband Litet Vitguld - Snabb frakt & fri paketinslagning - Nordicspectra.se Nordic Spectra

Spin On Halsband Litet Vitguld

9 900 kr
Life Örhänge Stift Hängande Silver - Snabb frakt & fri paketinslagning - Nordicspectra.se Nordic Spectra

Life Örhänge Stift Hängande Silver

1 500 kr
Spin On Collier Guld - Snabb frakt & fri paketinslagning - Nordicspectra.se Nordic Spectra

Spin On Collier Guld

17 900 kr
Spin On Örhängen Vitguld - Snabb frakt & fri paketinslagning - Nordicspectra.se Nordic Spectra

Spin On Örhängen Silver

1 900 kr
Life Halsband Vitguld - Snabb frakt & fri paketinslagning - Nordicspectra.se Nordic Spectra

Life Halsband Silver

1 500 kr
Eternal Flow Halsband Silver - Snabb frakt & fri paketinslagning - Nordicspectra.se Nordic Spectra

Eternal Flow Halsband Silver

1 900 kr
Offspring - Georg Jensen - Morsdag present - Nordicspectra.se

Offspring – Georg Jensen

Kollektion Offspring är skapad av Jacqueline Rabun för Georg Jensen och är en hyllning till det starka bandet mellan en mor och hennes barn. Designen bygger på två ovala former med mjuka drag som står för kärlek och oändlig styrka. Den större formen omfamnar den mindre och är en hyllning till starka familjeband och en design som är tänkt att hålla genom generationer. Om det är någon kollektion som sätter exakta ord på moderskapet så är det Offspring.

Mamma Smycken - By Sofia Wistam - Morsdag present - Nordicspectra.se

Love Beads – Efva Attling

Små kärleksfrön, som Efva Attling kallar de, skapade i silver och guld tillsammans med ädelstenar. Fröna är klädda med antingen briljantslipade diamanter eller ädelstenar i vackra, mjuka nyanser. Hitta en ädelsten som passar med din mottagares personlighet eller kanske en ädelsten som matchar med mottagares ögonfärg?

Mors Dag present – PANDORA

Varje år släpper PANDORA en mycket uppskattad och hyllad kollektion inför Mors Dag. Kollektionen är fylld med detaljerade berlocker som alla har betydelsen av det starka familjebandet. Välj bland färgglada berlocker, med betydande gravyr och med design av kärlek. Behöver du ett passande armband till? Välj bland olika typer av armband från PANDORA Moments.

Mors dag är en speciell dag då vi hyllar våra mammor och visar dem hur mycket vi uppskattar dem. Ett sätt att göra det på är att ge en present som visar din kärlek och uppskattning. I den här artikeln kommer vi att presentera några av de bästa mors dag presenterna som kommer att få din mamma att känna sig älskad och uppskattad.

Smycken är en av de mest populära presenterna att ge till sin mamma på mors dag. Det finns många olika stilar att välja mellan, från enkla och eleganta till mer utsmyckade och uttrycksfulla. Några av de mest populära typer av smycken att ge är halsbandarmbandörhängen och ringar.

En del av de mest personliga smyckena är de som har en personlig gravering. Det kan vara något så enkelt som att gravera in din mammas initialer eller hennes födelsedatum. Du kan också gravera in en kort och enkel kärlekshälsning eller ett citat som har en särskild betydelse för er båda. Detta gör presenten unik och personlig för din mamma, och hon kommer att uppskatta den mycket.

Om din mamma gillar en mer diskret stil kan du välja enkla smycken i silver eller guld, eller smycken med mindre stenar och pärlor. Om din mamma gillar en mer uttrycksfull stil kan du välja smycken med stora stenar eller mer utsmyckade detaljer. Det finns också många smycken med symboliska betydelser, som hjärtan, änglar eller fjärilar, som kan visa din mamma hur mycket du bryr dig om henne.

Ett annat sätt att göra smycken mer personliga är att välja smycken som matchar din mammas personliga stil eller intressen. Om hon till exempel gillar att resa kan du välja smycken som har symboler från olika länder. Om hon gillar musik kan du välja smycken med musiktema, som en notsymbol eller en g-klav.

Smycken är en tidlös present som din mamma kommer att uppskatta och bära under många år framöver. Så om du letar efter en present som visar din mamma hur mycket du bryr dig, kan du överväga att ge henne ett vackert smycke på mors dag.

Vid morsdag är det viktigt att ge en present som visar din uppskattning till den viktigaste kvinnan i ditt liv. När det gäller morsdag presenter är smycken en tidlös klassiker som alltid är en uppskattad gåva. På Nordic Spectra förstår vi hur betydelsefulla smycken kan vara för att fira och förstärka livets stora händelser. Vi har ett brett utbud av unika smycken att välja mellan, inklusive halsband, armband, örhängen och ringar. Oavsett om din mamma föredrar en modern och minimalistisk stil eller en mer klassisk och traditionell look, har vi smycken som passar just henne.

Gravyrsmycken som morsdag present

En annan personlig touch som du kan lägga till i ditt morsdagspresent är en gravyr. Vi erbjuder gravering på många olika smycken, inklusive halsband, armband och ringar. Du kan välja att gravera ett meddelande, en viktig dag eller ett namn på smycket för att göra det extra speciellt.

Thomas Sabo

Mamma Hjärta Berlock

519 kr(649 kr)
Armband Bricka - Thomas Sabo armband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Thomas Sabo

Armband Bricka

849 kr
Armband Bricka Guld - Thomas Sabo armband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Thomas Sabo

Armband Bricka Guld

1 299 kr
Halsband Tag Guld - Thomas Sabo halsband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Thomas Sabo

Halsband Tag Guld

2 099 kr
Halsband Hänglås Guld - Thomas Sabo halsband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Thomas Sabo

Halsband Hänglås Guld

2 699 kr
Halsband Glittrande Nyckel - Thomas Sabo halsband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Thomas Sabo

Halsband Glittrande Nyckel

1 119 kr(1 399 kr)
Halsband Glittrande Nyckel Guld - Thomas Sabo halsband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Thomas Sabo

Halsband Glittrande Nyckel Guld

1 759 kr(2 199 kr)
Armband Fäst Hjärta - Thomas Sabo armband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Thomas Sabo

Armband Fäst Hjärta

749 kr

Initialsmycken som morsdag present

En annan populär personlig present är initialsmycken. Dessa smycken är utsmyckade med bokstäver som representerar din mamma’s initialer eller initialerna på hennes barn eller barnbarn. Våra initialsmycken är tillverkade av högkvalitativa material och designade för att vara enkla men eleganta. De är perfekta för att bära varje dag och för att komplettera vilket tillfälle som helst.

Bokstavshalsband Guld - C - Thomas Sabo halsband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Thomas Sabo

Bokstavshalsband Guld – C

1 119 kr(1 399 kr)
Bokstav E Berlock - PANDORA - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se PANDORA

Bokstav E Berlock

399 kr
Bokstav M Berlock - PANDORA - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se PANDORA

Bokstav M Berlock

399 kr
Charmentity A-Ö Gold - Edblad - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Edblad

Charmentity A-Ö Gold

149 kr
Bokstavshalsband - L - Thomas Sabo halsband - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Thomas Sabo

Bokstavshalsband – L

519 kr(649 kr)
Letter A-Z Silver -CU Jewellery - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se CU Jewellery

Letter A-Z Silver

250 kr
Charmentity A-Ö Steel - Edblad - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Edblad

Charmentity A-Ö Steel

149 kr
Thomas Sabo

Bokstav G med Vita Stenar Berlock

449 kr

Traditionella sätt att fira Mors Dag

Det finns många traditionella sätt att fira Mors Dag i Sverige. Ett vanligt sätt är att bjuda på en god middag eller att ordna en picknick tillsammans. Det är också vanligt att ge en fin present som en symbol för kärlek och uppskattning. Det kan vara allt från en vacker bukett blommor till ett presentkort på en spa-behandling eller en resa.

Få inspiration för att fira din mamma på ett speciellt sätt i år

Om du vill fira Mors Dag på ett speciellt sätt i år kan du hitta inspiration på många olika sätt. Varför inte bjuda på en överraskningsfrukost på sängen eller en dag på spa? Det kan också vara kul att ordna en picknick eller en utflykt tillsammans. Om du inte kan träffas personligen på grund av avstånd eller andra omständigheter, kan du skicka en fin present i form av ett smycke.

FAQs

 1. Vad är Mors Dag?
  Mors Dag är en dag tillägnad att hylla alla mammor runt om i världen. Det är en dag för att visa uppskattning, tacksamhet och kärlek till våra mammor.
 1. När firas Mors Dag i Sverige?
  I Sverige firas Mors Dag alltid den sista söndagen i maj.
 2. Vad kan man göra för att fira Mors Dag?
  Det finns många sätt att fira Mors Dag, som att bjuda på en god middag, ge en fin present eller ordna en utflykt tillsammans. Det viktigaste är att visa uppskattning och kärlek till sin mamma.
 3. Vad kan man ge i present till sin mamma på Mors Dag?
  Ett smycke är en mycket uppskattad gåva till mamma. Välj ett smycke som speglar hennes personlighet eller ett smycke med ett kärleksfullt budskap.
 4. Varför är Mors Dag viktig?
  Mors Dag är viktig eftersom det ger oss en chans att visa uppskattning och kärlek till våra mammor. Det ger oss också en chans att tacka dem för allt de har gjort för oss under åren.