• 30 dagar öppet köp
  • Snabb leverans & smidig retur
  • Gratis paketinslagning

SPRING SALE - EXKLUSIVA PRISER - TUSENTALS SMYCKEN

Smycken alla hjärtans dag

Inspireras

ALLA HJÄRTANS DAG

Att visa sin uppskattning med ett smycke som present till Alla Hjärtans Dag är sedan en lång tid tillbaka en mycket uppskattad och kärleksfull gåva. Välj mellan smycken som bär på ett hjärta, med eller utan diamanter eller andra ädelstenar. I vårt sortiment av smycken finner du vackra smycken med en tanke vilket är mycket populärt kring denna högtid. Vi har samlat inspiration samt ett urval av presenttips till dig som har svårt att välja!

Smycken alla hjärtans dag

Smycken med hjärtan - klassisk present till alla hjärtans dag

Hjärtat – den självklara symbolen för kärlek och samtidigt en vacker form att spegla i ett smycke. Ge bort ett smycke med direkt anknytning till kärleken i form av ett par örhängen, ett halsband eller ett armband. Välj mellan olika material så som silver och guld med polerade ytor och klädda med gnistrande stenar. Här hittar du vackra hjärtsmycken i egen design samt från våra utvalda varumärken.

Att ge bort ett smycke med ett hjärta är en kärleksgest som kommer vara ett kärt, betydelsefullt minne.

Diamantsmycken - Nordicspectra.se

En diamant är för alltid

Ett diamantsmycke är en livstidsinvestering som kommer att bli älskat och buret under många år. Det är en alla hjärtans dag present som kommer påminna mottagaren om din kärlek och uppskattning varje gång de bär det. Dessutom är diamanter alltid i stil och aldrig går ur mode, så mottagaren av ditt smycke kommer att kunna bära det med stolthet under årtionden. Nedan finner du våra utvalda favoriter bland halsband, örhängen, ringar och armband med diamanter.

För den person du håller allra närmast hjärtat

En kollektion där vi tar ut svängarna och utforskar vår kreativitet. Smycken med en tidlös elegans som kommer att bäras livet ut och som är en av de mest personliga och unika gåvor du kan se. Önskar du ett smycke som ingen annan har som alla hjärtans dag present så är detta ett bra val – det har nämligen bara tillverkats i ett enda exemplar.

Efva Attling - Smycken - Soulmate - Nordicspectra.se

Smycken med en kärleksfull tanke från Efva Attling

Efva Attling har i många årtionden designat smycken med en tanke – “Beauty with a thought”. Tanken kan återspeglas i designen eller i form av en stansad text som placerats på utvalt ställe på smycket. Nedan finner du smycken som utöver sitt vackra utförande också bär på en kärleksfull tanke.

Skultuna - Smycken - Alla hjärtans dag - Nordicspectra.se

Skultuna - Tidlös design sedan 1607

Klassiska linjer, detaljer och elegans är tre ord som sammanfattar smycken från Skultuna. Skultuna har rötter från 1700-talet och är signifikant med tidlös och hållbar design. De mest populära och ikoniska smyckena från Skultuna innefattar  armringar i olika utföranden, både med blanka och matta ytor samt med olika pläteringar och läder. En annan klassisk smyckestyp från Skultuna är manschettknappar med vackra motiv. Uppskattade gåvor för både honom och henne!

Bästa smyckestips för present till Alla Hjärtans Dag – en gåva som rör hjärtat

Alla Hjärtans Dag är en dag som vi ser fram emot varje år. Det är en dag att visa sin kärlek och tillgivenhet till sin partner, och vad bättre sätt att göra det än med en present? En smyckepresent är speciellt symbolisk och kan hålla kvar kärleken och minnena från den här dagen för alltid. Här är några tips på smycken att ge bort som present till Alla Hjärtans Dag.

Smycken från Efva Attling – Kärleksfulla budskap i form av smycken som passar utmärkt som alla hjärtans dag present

Efva Attling är en av Sveriges mest kända smyckesdesigners. Hennes kollektioner är kända för sina kärleksfulla budskap och unika designs. Att välja ett smycke från Efva Attling är en personlig och vacker present till Alla Hjärtans Dag eftersom det är både vacker och innehåller en mening.

Thomas Sabo – Trendiga smycken med en twist

Thomas Sabo är känt för sina trendiga smycken med en twist. Deras kollektioner innehåller allt från enkla halsband till mer avancerade armband och ringar. Om du letar efter ett smycke som är trendigt och samtidigt unikt, är Thomas Sabo ett bra val.

Pandora – Klassiska smycken med personlig touch

Pandora är känt för sina klassiska smycken med en personlig touch. Deras berömda charmarmband är en särskilt populär present till Alla Hjärtans Dag. Du kan välja från en mängd olika berlocker och skapa ett armband som är unikt för er båda.

Georg Jensen – Eleganta smycken med en touch av nordisk design

Georg Jensen är känt för sina eleganta smycken med en tydlig spårbarhet till sitt nordiska designuttryck. De har en mängd olika smycken att välja från, inklusive halsband, ringar och armband. Ett smycke från Georg Jensen är en perfekt present då de ofta har ett tydligt kärleksbudskap i sina kollektioner.

Hitta rätt present till alla hjärtans dag

Under Alla Hjärtans Dag, är det många människor som försöker hitta en perfekt present till sina älskade. Oavsett om du letar efter en present till din partner, din mamma, din syster eller din vän, är smycken alltid en säker vinnare. Men med så många olika smycken och varumärken på marknaden, kan det vara svårt att veta vad man ska välja.

Det är därför vi har samlat de bästa smyckestipsen för Alla Hjärtans Dag, för att hjälpa dig att hitta det perfekta smycket till din älskade. Sök gärna bland våra varumärken som Efva Attling, Thomas Sabo, Pandora, Georg Jensen och Edblad. Dessa varumärken är kända för sina kvalitetssmycken och deras unika design.

Betydelsefulla smycken

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du väljer smycke till Alla Hjärtans Dag är att det ska ha en personlig och betydelsefull koppling till mottagaren. Ett smycke är inte bara en sak som du ger bort, det är en symbol för kärlek och tillhörighet.

Ett bra sätt att få ett smycke med personlighet är att välja ett med en speciell gravyr. Du kan gravera mottagarens namn, ett datum som är viktigt för er, eller en personlig hälsning. Efva Attling och Thomas Sabo är två av våra varumärken som erbjuder möjligheten att gravera sina smycken, så du kan skapa en unik och personlig present. Här kan du se alla våra gravyrsmycken.

Välj rätt material

Det finns många olika material som smycken kan göras av, såsom guld, silver, palladium och platina. Det är viktigt att välja ett material som är lämpligt för mottagarens livsstil och personliga smak.

Om mottagaren är aktiv och rör sig mycket, kan stål eller titanium vara ett bra alternativ eftersom det är tåligt och lätt. Guld och silver är mer formbara material och bör hanteras och tas om hand enl. våra rekommendationer.

Edblad är ett varumärke som erbjuder smycken i rostfritt stål, medan exempelvis Pandora, Thomas Sabo och Georg Jensen använder mer ädla metaller som guld, vitguld och silver i sin tillverkning.

Tips för en betydelsefull present till Alla Hjärtans Dag

När det gäller att välja present till Alla Hjärtans Dag, är det viktigt att tänka på vad den du älskar verkligen gillar och värdesätter. Om du är på jakt efter något riktigt speciellt och betydelsefullt, kan ett smycke vara en utmärkt idé. Här är några smyckestips för Alla Hjärtans Dag:

  1. Efva Attling Love Knot: Efva Attling är känd för sina vackra smycken med kärleksbudskap. Love Knots-smycket är en perfekt present till Alla Hjärtans Dag, med sin symbolik för evig kärlek och sammanbundenhet.
  2. Thomas Sabo Charm Club: Ge bort ett charmigt och personligt armband från Thomas Sabo Charm Club. Du kan välja charms som passar den du älskar och skapa ett armband som speglar hennes intressen och stil. Dessa berlocker passar perfekt som present till alla hjärtans dag!
  3. Pandora Moments: Pandora Moments-berlocker är ett vackert och stilfullt smycke som passar till alla tillfällen. Du kan välja en berlock med en mening eller symbolik som har särskild betydelse för er båda.
  4. Georg Jensen Offspring: Georg Jensen Offspring är en annan kollektion med kärlekssymbolik. Denna tidlösa designen är en stilfull och sofistikerad present till Alla Hjärtans Dag.

Fria på Alla Hjärtans Dag?

Alla Hjärtans Dag är en passande dag för att fria, så om du har tänkt att fråga den du älskar att bli din följeslagare för livet, kan ett smycke vara en fin och sentimental touch. Du kan ge bort smycket som en förlovningsring eller som en påminnelse om er kärlek och förpliktelse till varandra. Här kan du se vårt sortiment av förlovningsringar.