• Öppet köp t.o.m. 14:e januari
  • Snabb leverans & smidig retur
  • Gratis paketinslagning
Konfirmation - Smycken - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Inspireras

PRESENTER TILL KONFIRMANDEN

Att konfirmeras sig är en viktig händelse i den kristna tron och något värdefullt för många ungdomar. I samband med konfirmationen firas konfirmanden ofta med en festligare tillställning tillsammans med familj och vänner. Att ge bort ett smycke är en mycket uppskattad och populär gåva och den vanligaste design på smycket är ett kors. Smycken med en tanke eller med ett budskap är också populära smycken som konfirmationspresent. Nedan har vi samlat inspiration och presenttips för att hjälpa dig hitta rätt present till din konfirmand.

Halsband Kors - Thomas Sabo - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Halsband med kors

Vi erbjuder en stor variation av halsband med kors – guldhalsband, silverhalsband och både i längre och kortare modeller. En klassisk gåva att ge bort som symboliserar den kristna tron i samband med konfirmationen och som passar både henne & honom. Ett smycke som passar att bära var dag och också tillsammans med andra kedjor och halsband.

Kors Berlock - PANDORA - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Berlocker med kors

Berlocker som går att fästa antingen på armband eller på halsband som ett hängsmycke. Välj bland olika typer av berlocker och kors, med eller utan gnistrande stenar. Här finner du både klassiska kors samt kors med modern design och mönster.

Daisy - Georg Jensen - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Daisy - Georg Jensen

När danska Drottningen Ingrid födde prinsessan Margrethe under 1940-talet fick av Georg Jensen en specialversion av kollektion Daisy för att fira födelsen. Daisy är, utöver att vara en mycket vacker design, en symbol för hopp och finns i båda halsband, armband, örhängen och ring. Designen av tusenskönan är mycket detaljerad och finns i silver och guldpläterat silver med vit emalj. År 2022 släpps också ett exklusivt samarbete tillsammans med Stine Goya som skapar en modern och mer färgglad version av Daisy.

Vill du se mer av Daisy?
Här hittar du alla smycken från kollektionen.

Le Knot - Drakenberg Sjölin - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Smycken med tidlös design

Att ge bort ett vackert smycke i tidlös och klassisk design är alltid en mycket uppskattad gåva. Satsa på ett hållbart material så som guld eller silver som kommer att kunna bäras i lång tid framöver och välj ett smycke som passar din mottagares personlighet.