• Öppet köp t.o.m. 14:e januari
  • Snabb leverans & smidig retur
  • Gratis paketinslagning
Mors Dag - Smycken - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Inspireras

PRESENTER TILL MAMMA

Hon som förtjänar hela världen – mamma. Visa din uppskattning genom en gåva som varar för evigt, ett smycke. Vi har samlat inspiration med smycken som har en vacker betydelse och smycken som har elegant och tidlös design. Allt för att du ska hitta den perfekta gåvan till Mors Dag.

Offspring - Georg Jensen - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Offspring - Georg Jensen

Kollektion Offspring är skapad av Jacqueline Rabun för Georg Jensen och är en hyllning till det starka bandet mellan en mor och hennes barn. Designen bygger på två ovala former med mjuka drag som står för kärlek och oändlig styrka. Den större formen omfamnar den mindre och är en hyllning till starka familjeband och en design som är tänkt att hålla genom generationer. Om det är någon kollektion som sätter exakta ord på moderskapet så är det Offspring.

Mamma Smycken - By Sofia Wistam - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Mamma - By Sofia Wistam

En kollektion som hyllar mamma och som också stolt visar upp antalet barn. Den större ringen i designen följs av mindre ringar, beroende på hur många barn mamma har. Kollektionen är tillverkad i silver och designen återfinns i både halsband och örhängen. En mycket uppskattad gåva med en betydande tanke.

“Detta smycke är en hyllning till alla fantastiska mammor. Tanken är att du ska bli påmind om den stora kraften som moderskapet ger. Att älska någon mest av allt. Att få följa sitt barns resa genom livet med utmaningar och kärlek är en stor gåva.” – Sofia Wistam

Love Beads - Efva Attling - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se

Love Beads - Efva Attling

Små kärleksfrön, som Efva kallar de, skapade i silver och guld tillsammans med ädelstenar. Fröna är klädda med antingen briljantslipade diamanter eller ädelstenar i vackra, mjuka nyanser. Hitta en ädelsten som passar med din mottagares personlig eller kanske en ädelsten som matchar med mottagarens ögonfärg?

Berlocker - PANDORA

Varje år släpper PANDORA en mycket uppskattad och hyllad kollektion inför Mors Dag. Kollektionen är fylld med detaljerade berlocker som alla har betydelsen av det starka familjebandet. Välj bland färgglada berlocker, med betydande gravyr och med design av kärlek. Behöver du ett passande armband till? Välj bland olika typer av armband från PANDORA Moments.