• 30 dagar öppet köp
  • Snabb leverans & smidig retur
  • Gratis paketinslagning

SPRING SALE - EXKLUSIVA PRISER - TUSENTALS SMYCKEN

Pushpresent - Vackert & Betydelsefullt smycke - Nordic Spectra

Inspireras

PUSHPRESENT

Att ge bort en puschpresent är ett utmärkt sätt att visa uppskattning och kärlek till någon. Det är en gest som kan lysa upp en persons dag och få denne att känna sig älskad och omhändertagen. Om du funderar på att ge bort en puschpresent till någon speciell i ditt liv, så är smycken alltid en bra idé. Smycken är tidlösa och kan betyda mycket för mottagaren. I den här guiden ger vi dig tips på olika sorters smycken som du kan ge bort som en puschpresent.

Pushpresent - Guldsmycken - Nordic Spectra

Guldsmycken som perfekt pushpresent

Att ge en pushpresent är en tradition som har funnits i Sverige i flera århundraden. Det är en gåva som ges till en kvinna som precis har fött ett barn. Den här presenten symboliserar uppskattning och kärlek från partnern och är en gest som ofta uppskattas av mottagaren. Ett av de mest populära valen för en pushpresent är guldsmycken.

Varför välja guldsmycken som pushpresent?

Guldsmycken är en gåva som är klassisk och tidlös. Det finns en mängd olika stilar att välja mellan, från enkla och eleganta ringar till mer komplexa halsband och armband. Ett guldsmycke är också ett värdefullt föremål som kan ses som en investering för framtiden.

Populära val av guldsmycken

Det finns många olika guldsmycken att välja mellan när det gäller en pushpresent. Ett vanligt val är en ring med barnets initialer eller födelsedatum ingraverat på insidan. Ett annat populärt val är ett halsband med en diamant eller ett hjärta som hänger från en kedja.

Guldsmycken som arv

En annan anledning till att välja guldsmycken som pushpresent är att de kan bli en del av en familjetradition. Genom att ge en gåva av guld, kan det här smycket bli en arvssymbol som går från generation till generation. Det är också ett minnesvärt sätt att fira födelsen av ett barn och hedra den nya moderns hårda arbete.

Pushpresent - Nordic Spectra

Life - en perfekt pushpresent

Våra guldsmeder har skapat kollektion Life med en detaljrik och vacker blomma som huvuddesign. Ett smycke som utöver sitt vackra hantverk också har en betydelse av livet. Kollektionen återfinns i guld, silver och vitguld i både halsband, armband och örhängen.

Vad är en pushpresent?

En pushpresent är en present som ges till en kvinna efter hon har fött barn. Det är ett sätt att visa uppskattning för den enorma ansträngningen och smärta som en kvinna upplever under förlossningen. Denna present är ett tecken på kärlek, stöd och uppskattning för allt som en mamma har gjort för att föra ett nytt liv till världen.

Pushpresent - Diamantsmycke - Nordic Spectra

Diamantsmycken - en exklusiv pushpresent

Diamantsmycken är ett annat populärt val som pushpresent. Diamanter är en symbol för evig kärlek och hållbarhet, och att ge en diamantsmycke som present kan visa på ett ännu djupare engagemang för den nya mamman. En diamant kan också vara en symbol för att hedra det nya livet som har kommit till världen och kan bli en värdefull arvssymbol för framtida generationer. Det finns en mängd olika diamantsmycken att välja mellan, från enkla örhängen till mer komplexa ringar och halsband. Genom att välja en diamantsmycke som pushpresent kan du visa din uppskattning och kärlek på ett unikt och minnesvärt sätt.

Andra tips på puschpresenter

Spa-behandling

Efter förlossningen är det viktigt för en mamma att ta hand om sig själv. En spa-behandling kan vara en avkopplande och välbehövlig paus från den hektiska vardagen.

Fotografering

En professionell fotografering av barnet eller hela familjen kan vara en vacker present som kan bevaras för alltid.