• Gratis paketinslagning
  • Trygga & spårbara leveranser
  • Kostnadsfria byten

3 FÖR 2 - ALLA BERLOCKER FRÅN THOMAS SABO

INSPIRERAS

STUDENTPRESENT FRÅN GEORG JENSEN

Att välja en studentpresent kan vara svårt – det är en viktig milstolpe i livet som förtjänar något betydelsefullt. Men vad ska man ge? Blommor vissnar, kläder kan gå ur stil, men smycken är en tidlös gåva som kan bäras i generationer. På Nordic Spectra förstärker vi livets stora händelser med betydelsefulla smycken från Georg Jensens exklusiva kollektioner. Läs vidare för att upptäcka några av de bästa studentpresenterna.

Studentpresent från Georg Jensen - Gratis paketinslagning - Nordic Spectra

Betydelsefulla presenter för en betydelsefull dag
– studentpresent från Georg Jensen

Att ta studenten är en av de mest betydelsefulla dagarna i livet. Det är en milstolpe som firas med familj och vänner, och det förtjänar en betydelsefull gåva. Smycken är den perfekta studentpresenten – de är tidlösa, personliga och kan bäras i många år framöver. På Nordic Spectra kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta studentpresenten från Georg Jensens olika kollektioner.

Smycken för henne

Georg Jensens kollektioner av smycken för kvinnor är eleganta och tidlösa. Här är några av våra bästa studentpresenter för henne.

Halsband

Ett halsband är en vacker gåva till en student som precis har tagit examen. Georg Jensens Mercy halsband slår aldrig fel– det är en modern tolkning av en klassisk design. Halsbandet har en elegant form och är tillverkat i silver och guld.

Armband

Ett armband är en annan populär studentpresent för kvinnor. Georg Jensens Infinity armband är solklart alternativ – ett lite kraftigare armband med utstrålning av elegans och lyx. 

Örhängen

Ett par örhängen är en elegant gåva till en student som har tagit examen. Georg Jensens Moonlight Grapes örhängen är ett utmärkt val – de är tillverkade av sterlingsilver och har en vacker form av druvor.

Smycken för honom

Georg Jensens smycken för män är eleganta och maskulina. Här är några av våra bästa studentpresenter för honom.

Manschettknappar

Ett par manschettknappar är en klassisk gåva till en student som har tagit examen. Georg Jensens Oval manschettknappar är ett klassiskt val – de är tillverkade i silver och har en enkel men elegant design.

Klockor

En klocka är en tidlös gåva som kan bäras i många år framöver. Georg Jensens Koppel klockor är ett spännande alternativ – de har en klassisk design och är tillverkad av högsta kvalitet.

Armband

Ett armband är en annan populär studentpresent för män. Georg Jensens Reflect armband är en magnifik studentpresent – det är tillverkat av sterlingsilver och har en enkel men elegant design.

Reflect Smalt Armband Silver/Guld - Georg Jensen örhängen - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Georg Jensen

Reflect Smalt Armband Silver/Guld

10 300 kr
Reflect ID Bangle - Georg Jensen örhängen - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Georg Jensen

Reflect ID Bangle

6 250 kr
Reflect Armband - Georg Jensen örhängen - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Georg Jensen

Reflect Armband

7 900 kr
Reflect Slim Armband Guld - Georg Jensen örhängen - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Georg Jensen

Reflect Slim Armband Guld

62 500 kr
Reflect Armband - Georg Jensen örhängen - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Georg Jensen

Reflect Armband

6 300 kr
Reflect Länkarmband - Georg Jensen örhängen - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Georg Jensen

Reflect Länkarmband

4 600 kr
Reflect Armring - Georg Jensen örhängen - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Georg Jensen

Reflect Armring

6 250 kr
Reflect Stort Armband Guld - Georg Jensen örhängen - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Georg Jensen

Reflect Stort Armband Guld

111 000 kr

Vanliga frågor om studentpresenter från Georg Jensen

Varför är smycken en bra studentpresent?

Smycken är en tidlös gåva som kan bäras i många år framöver. De är personliga och kan vara en påminnelse om den betydelsefulla dagen.

Vad är fördelarna med att köpa en studentpresent från Georg Jensen?

Georg Jensen är känd för att tillverka smycken av högsta kvalitet. Deras kollektioner är tidlösa och eleganta, och varje stycke är utformat för att hålla i många år framöver.

Vilka smycken är lämpliga som studentpresenter?

Halsband, armband, örhängen, manschettknappar och klockor är alla populära val som studentpresenter.

Att ta studenten är en av de mest betydelsefulla dagarna i livet. Det förtjänar en betydelsefull gåva som kan bäras i många år framöver. Smycken från Georg Jensens kollektioner är det perfekta valet – de är tidlösa, personliga och tillverkade av högsta kvalitet. På Nordic Spectra kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta studentpresenten från Georg Jensen. 

Loading