• Gratis paketinslagning
  • Trygga & spårbara leveranser
  • Kostnadsfria byten

3 FÖR 2 - ALLA BERLOCKER FRÅN THOMAS SABO

INSPIRERAS

FÖRLOVNINGSRING DAM

Nordic Spectra är en ledande leverantör av förlovningsringar, som drivs av tredje generationens guldsmeder. Vi erbjuder en unik kombination av tradition och innovation, och våra ringar är inte bara vackra utan också av gedigen kvalitét. Förlovning är en viktig händelse i ett par liv och förlovningsringen är en symbol på den kärlek och tillit som finns mellan två personer. Men med så många alternativ på marknaden kan det vara svårt att välja rätt förlovningsring för damen i ditt liv. I den här guiden kommer vi att ge dig tips och råd för att hitta den perfekta förlovningsringen för din älskade.

1. Välj rätt stil

När du väljer en förlovningsring för din dam är det viktigt att tänka på hennes personliga stil. Du vill att ringen ska matcha hennes smak och livsstil. Tänk på hennes smak när det gäller smycken och mode och fråga dig själv vad hon skulle gilla.

2. Välj rätt sten

Det finns många olika alternativ när det gäller stenar för förlovningsringar. Diamanter är det mest populära valet, men det finns också andra alternativ som safirer, rubiner, smaragder och ädelstenar. Tänk på vad din dam gillar och vad som passar hennes personliga stil bäst.

3. Välj rätt metall

Det finns också många olika alternativ för metall när det gäller förlovningsringar. De mest populära metallerna inkluderar guld, platina, vitguld och roséguld. Tänk på vad din dam föredrar och välj en metall som hon kommer att älska.

4. Budget

Det är viktigt att ha en budget i åtanke när du väljer en förlovningsring. Du vill inte spendera allt ditt sparade pengar på en ring, men du vill också inte välja en billig ring som inte är av god kvalitet. Hitta en ring som du kan råd med och som också uppfyller dina krav.

Material & Stil

Förlovning är en viktig händelse i livet och en förlovningsring är det viktigaste symbolen för din kärleksfulla försäkran till din partner. En förlovningsring är inte bara en vanlig ring, den representerar en livslång försäkran om kärlek och lojalitet.

När du väljer en förlovningsring för din partner, är det viktigt att ta hänsyn till hennes smak och personlighet. Det är också viktigt att tänka på det material som ringen är gjord av, såsom guld, platina eller vitguld.

30 årig bröllopsdag - Fira med ett vackert smycke - Nordic Spectra

Material för Förlovningsringar

Guld är det mest populära valet för förlovningsringar eftersom det är ett lätt böjbart material och det finns många olika typer av guld att välja mellan. Guld har också den fördelen att det är lätt att reparera och polera om det behövs.

Platina är ett annat vanligt material för förlovningsringar eftersom det är starkt, tåligt och har en hög glans. Platina är också hypoallergeniskt och lämpligt för personer med känsliga händer.

Stil och Form på Förlovningsringar

När det gäller stilen på din förlovningsring, finns det många olika alternativ att välja mellan. De mest populära stilarna inkluderar solitärringar, tre-stensringar, sidostenringar och halo-ringar.

Solitärringar är den mest klassiska stilen för förlovningsringar och innebär att det bara finns en sten på ringen. Tre-stensringar har tre stora stenar som symboliserar din förflutna, nuvarande och framtida kärlek.

Sidostenringar har mindre stenar längs sidorna av huvudstenen för att tillföra extra glitter och glamour. Halo-ringar har en huvudsten som omgiven av mindre stenar för att ge ringen en större utstrålning.

Förlovningsringar dam – Nordic Spectra

När det gäller att välja en förlovningsring är det viktigt att tänka på flera saker. Inte bara ska ringen passa din personliga stil, den ska också symbolisera din kärlek och förbindelse med din blivande make. Nordic Spectra erbjuder ett brett sortiment av förlovningsringar för damer, med designs som spänner från klassiska till moderna.

Diamantens kvalitet

Om du väljer en förlovningsring med diamant, är det viktigt att tänka på diamantens kvalitet. Nordic Spectra erbjuder diamanter med hög kvalitet, så du kan vara säker på att du får en vacker och glänsande diamant. Du bör också tänka på diamantens storlek och form, och välja en som passar din smak och stil.

Design och stil

När du väljer en förlovningsring från Nordic Spectra, har du möjlighet att välja från en mängd olika designs och stilar. Om du föredrar en enkel och elegant ring, kanske du vill välja en solitärring. Men om du vill ha en ring med lite mer karaktär, kan du välja en ring med sidodiamanter eller en ring med en unik design.

Ring efter egen design

Våra guldsmeder har över 100 års samlad yrkeserfarenhet och är vana vid att involvera er som bröllopspar i designprocessen. Har ni önskemål och idéer kring hur era ringar ska utformas? Boka ett möte med oss i vår butik / showroom eller digitalt.

Telefon: 0155 – 21 80 05
Mail: [email protected]

Förlovningsringar dam – Schalins

Förlovningsringar för damer från Schalins är kända för deras höga kvalitet och vackra design. Det är en perfekt symbol för den kärlekshistoria du delar med din partner. Läs vidare för att lära dig mer om Schalins förlovningsringar och vad som gör dem till en exceptionell val för din förlovning.

Vilka är Schalins?

Schalins är ett svenskt företag som har tillverkat förlovningsringar sedan 1945. Företaget är känt för sitt hantverk och sin noggrannhet när det gäller valet av material och design. Schalins har ett stort utbud av förlovningsringar, med en mängd olika stilar och material att välja mellan, inklusive guld, platina och roséguld.

Ett brett urval av stilar och design

Schalins erbjuder en mängd olika stilar och design för förlovningsringar för damer, från enkla och eleganta till mer dekorativa och dramatiska. Du kan välja mellan en mängd olika material, inklusive guld, platina och roséguld, för att hitta en ring som passar både din personlighet och stil.

Hög kvalitet och hållbarhet

Schalins är kända för deras höga kvalitet och hållbarhet, och deras förlovningsringar är inget undantag. Varje ring är tillverkad med omsorg och precision, och de använder endast de bästa materialen för att säkerställa en långvarig och hållbar ring.

Hur väljer man den perfekta förlovningsringen från Schalins?

Det finns många faktorer att tänka på när du väljer den perfekta förlovningsringen från Schalins. För det första är det viktigt att tänka på din partners stil och personlighet. Du bör välja en ring som speglar deras stil och som de kommer att älska att bära varje dag. För det andra är det viktigt att tänka på ringens storlek och form. Du bör välja en ring som passar din partners finger och som de kommer att känna sig bekväma med.

720-4 Guld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

720-4 Guld

Från 5 400 kr
240-3.5 Platina - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

240-3.5 Platina

Från 9 300 kr
220-3 Guld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

220-3 Guld

Från 6 200 kr
Aure 1.5 Vitguld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Aure 1.5 Vitguld

Från 4 200 kr
720-6 Vitguld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

720-6 Vitguld

Från 9 100 kr
240-5 Platina - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

240-5 Platina

Från 12 200 kr

Förlovningsringar dam – Efva Attling

När du ska välja en förlovningsring är det viktigt att den återspeglar din personlighet och relation. Efva Attling har varit en ledande designer av smycken i många år och har skapat en samling av förlovningsringar som är både unika och eleganta. Hennes förlovningsringar för damer är ingen undantag.

Förlovningsringar från Efva Attling – En Källa till Inspiration

Efva Attlings samling av förlovningsringar för damer innehåller en mängd olika stilar och design, från traditionella till mer modernt och avantgardistiskt. Detta gör det enkelt att hitta en ring som passar dig och din partners personligheter och stil.

Unika detaljer som gör skillnad

Vad som gör Efva Attlings förlovningsringar för damer speciella är de unika detaljerna som de har inkluderat i sina design. Vissa ringar har till exempel text som är viktig för er som par, medan andra har exotiska former och mönster som verkligen sticker ut. Du kommer garanterat att hitta en förlovningsring från Efva Attling som du och din framtida partner kommer att älska.

Varför välja en förlovningsring från Efva Attling?

  • Stor samling av unika och exklusiva förlovningsringar för damer
  • Unika detaljer som verkligen sticker ut
  • Brett utbud av stilar och design, från traditionellt till mer modernt
Now Or Never Ring Gold - Efva Attling ringar - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

Now Or Never Ring Gold

33 000 kr
Love Bead Wedding Ring 0.30 ct White Gold - Efva Attling ringar - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

Love Bead Wedding Ring 0.30 ct White Gold

30 000 kr
The Mrs Ring 0.50 ct White Gold - Efva Attling ringar - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

The Mrs Ring 0.50 ct White Gold

75 000 kr
4 Love Ring 0.40 ct Gold - Efva Attling ringar - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

4 Love Ring 0.40 ct Gold

35 000 kr
Twin Star Ring White Gold - Efva Attling ringar - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

Twin Star Ring White Gold

140 000 kr
Wedding & Stars Ring 0.40 ct Gold - Efva Attling ringar - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Efva Attling

Wedding & Stars Ring 0.40 ct Gold

50 000 kr

Loading