• Gratis paketinslagning
  • Trygga & spårbara leveranser
  • Kostnadsfria byten

3 FÖR 2 - ALLA BERLOCKER FRÅN THOMAS SABO

INSPIRERAS

UNIKA FÖRLOVNINGSRINGAR

Förlovningen är en av de viktigaste händelserna i livet, och valet av förlovningsring är en symbol på den kärlek och det löfte som delas mellan två personer. Nordic Spectra är en av Sveriges ledande onlinebutiker för förlovningsringar och erbjuder en unik samling av ringar. Förlovningsringar från världskända märken som Schalins samt ett eget sortiment som är handtillverkat av våra guldsmeder.

Vår samling av unika förlovningsringar har något för alla, från enkla och tidlösa designs till mer avancerade ringar med stenar och detaljer. Vi erbjuder ett brett utbud av material, inklusive guld, platina och vitguld, för att säkerställa att du hittar en ring som passar just dig och din partners personligheter och stil.

Schalins, ett välkänt varumärke inom branschen, har varit en ledande tillverkare av förlovningsringar i över 70 år. Deras kärlek till detaljer och hantverk gör varje ring unik och speciell, och deras utbud av förlovningsringar är ingen undantag.

Hos Nordic Spectra är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av Schalins förlovningsringar, inklusive deras populära “Love Story”-kollektion. Dessa ringar har skapats med omtanke och kärlek för att fånga den speciella känslan av er förlovning.

Vårt mål är att hjälpa dig hitta den perfekta förlovningsringen för dig och din partner. Vi strävar efter att erbjuda en personlig och tillgänglig kundservice, så att du kan få den hjälp du behöver under hela processen.

Så om du letar efter en unik förlovningsring som uttrycker kärlek och löfte, tveka inte att utforska vårt sortiment och upptäck vår samling av unika förlovningsringar från Schalins och andra världskända varumärken.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder unika och personliga förlovningsringar som speglar deras kärlek och tillit till varandra. Vi arbetar noga med varje kund för att skapa den perfekta ringen som överensstämmer med deras individuella smak och stil.

När du väljer en förlovningsring från Nordic Spectra kan du vara säker på att du får en ring av högsta kvalitet. Våra guldsmeder har lång erfarenhet av att arbeta med guld och diamanter och de tar stor hänsyn till varje detalj när de tillverkar din ring.

Så om du letar efter en unik och personlig förlovningsring, tveka inte att kontakta oss på Nordic Spectra. Tillsammans kan vi hjälpa dig att skapa den ring som du och din partner kommer att älska.

Betydelsefulla detaljer i Schalins förlovningsringar

Schalins förlovningsringar är kända för sina detaljer och hantverk, och varje ring är en unik skapelse som speglar den kärlek och löftet som den föreställer. Följande är några av de viktigaste detaljerna i Schalins förlovningsringar:

  • Unika fattning av diamanter
  • Vackra detaljer som mönster och ytor
  • Mjuka och smidiga ringprofiler för en bekväm passform
  • Valet av högkvalitativa material
SR3006-4.5 Guld/Vitguld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

SR3006-4.5 Guld/Vitguld

Från 7 200 kr
Wish Platina - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Wish Platina

79 000 kr
Otello Guld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Otello Guld

Från 62 000 kr
Glittra Vitguld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Glittra Vitguld

Från 24 200 kr
Maui 0.50 Vitguld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Maui 0.50 Vitguld

Från 37 600 kr
SR4011 Guld/Vitguld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

SR4011 Guld/Vitguld

Från 10 400 kr
Fairytale 1 Morganit Guld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Fairytale 1 Morganit Guld

13 800 kr
Fairytale 7 Akvamarin Vitguld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Fairytale 7 Akvamarin Vitguld

39 200 kr
Nova Guld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Nova Guld

Från 9 500 kr

Loading