• Gratis paketinslagning
  • Trygga & spårbara leveranser
  • Kostnadsfria byten

3 FÖR 2 - ALLA BERLOCKER FRÅN THOMAS SABO

INSPIRERAS

VIGSELRINGAR FRÅN KÄNDA VARUMÄRKEN

När det kommer till livets stora händelser, som bröllop, är det viktigt att välja rätt smycke för att förstärka betydelsen av den speciella dagen. En vigselring är en symbol för evig kärlek och förtroende och är något som du kommer att bära för resten av ditt liv. Nordic Spectra specialiserar sig på att förstärka livets stora händelser med betydelsefulla smycken dels med egentillverkat sortiment men också tillsammans med sveriges största smyckesvarumärken.

Schalins

Att välja rätt vigselringar är en viktig del av att skapa en unik och personlig symbol för evig kärlek och engagemang. Schalins är en av de mest kända och respekterade varumärkena när det gäller att skapa eleganta och kvalitativa vigselringar. Vi på Nordic Spectra är stolta över att driva vår familjeägda guldsmedsbutik och vi erbjuder våra kunder ett utbud av Schalins vigselringar som kan förstärka livets stora händelser med betydelsefulla smycken.

Vigselringar Schalins - Hitta din drömring! - Nordic Spectra

Schalins – En respekterad tillverkare av vigselringar.

Schalins är en välkänd och respekterad tillverkare av kvalitativa vigselringar. Med över 70 års erfarenhet av att skapa unika och personliga smycken, har Schalins byggt upp ett rykte för att leverera högkvalitativa och eleganta vigselringar som är tillverkade med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer.

Välj den perfekta vigselringen för att symbolisera din eviga kärlek.

Att välja rätt vigselring är en viktig del av att skapa en unik och personlig symbol för evig kärlek och engagemang. Schalins erbjuder en mängd olika vigselringar i olika designer och material, inklusive guld, vitguld och platina. Det finns också möjlighet att välja diamanter och andra ädelstenar för att skapa en mer personlig och unik design.

Anpassade designalternativ för en unik vigselring

För de som vill skapa en mer personlig och unik vigselring, erbjuder Schalins också anpassade designalternativ. Detta gör det möjligt för dig att skapa en helt unik vigselring som representerar deras unika personlighet och kärlek. Nordic Spectra arbetar nära med Schalins för att hjälpa våra kunder att skapa anpassade vigselringar och göra den speciella dagen ännu mer minnesvärd.

Fjällbrud MG030 Vitguld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Fjällbrud MG030 Vitguld

Från 12 300 kr
SR2015 Guld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

SR2015 Guld

Från 8 800 kr
SR2002 Guld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

SR2002 Guld

Från 12 000 kr
Spectra 1 Vitguld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Spectra 1 Vitguld

Från 19 600 kr
Spectra 3 Vitguld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Spectra 3 Vitguld

35 200 kr
Glimmer A03 Guld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Glimmer A03 Guld

Från 10 200 kr
Lycka 0.33 Vitguld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Lycka 0.33 Vitguld

Från 16 900 kr
SR2020 Guld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

SR2020 Guld

Från 29 000 kr
Spectra 5 Guld - Vigsel- & förlovningsringar - Schalins - Fri storleksändring* - Nordic Spectra Schalins

Spectra 5 Guld

47 700 kr

Efva Attling

Efva Attling är en svensk designer och konstnär som är känd för sin unika syn på mode och smycken. Hon grundade sitt eget varumärke för över 20 år sedan och har sedan dess blivit en av Sveriges mest kända designers. Efva Attlings vigselringar är kända för att vara unika och personliga, med detaljer som symboliserar kärlek och tillgivenhet.

Vigselringar från Efva Attling - Nordic Spectra

Nordic Spectra erbjuder ett brett urval av vigselringar från Efva Attling, inklusive ringar med en enkel och elegant design, såväl som ringar med mer komplexa detaljer som symboliserar olika aspekter av kärlek. Vare sig du är ute efter en ring med en vacker diamant eller en mer minimalistisk ring, kan Nordic Spectra hjälpa dig att hitta det perfekta smycket.

Vi på Nordic Spectra är stolta över att erbjuda en personlig och professionell service för att hjälpa dig att hitta den perfekta vigselringen. Vänd dig till oss för att få hjälp med att välja en vigselring från Efva Attling som passar din personlighet och stil, och som kommer att bli en symbol för din kärlek och evighet.

Georg Jensen

Vigselringen är en symbol för kärlek och förbund mellan två personer. Därför är det viktigt att hitta den perfekta ringen som representerar det unika förhållandet mellan paret. Georg Jensen är en av världens ledande designföretag som erbjuder eleganta och stilrena vigselringar i olika material och design. Vi på Nordic Spectra hjälper dig att hitta den perfekta ringen för att förstärka livets stora händelser med betydelsefulla smycken.

Georg Jensens vigselringar

Georg Jensens kollektion av vigselringar är både elegant och tidlös. Dessa ringar finns i olika material som platina, vitt guld och guld, samt med diamanter eller andra ädelstenar för att ge ringen en extra touch av elegans.

Vigselringarna från Georg Jensen är inte bara vackra, utan också praktiska och hållbara. De har en enkel och ren design som gör att de passar för både vardagligt bruk och för speciella tillfällen.

Hitta den perfekta ringen

Vi på Nordic Spectra hjälper dig att hitta den perfekta ringen från Georg Jensen. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att välja smycken för livets stora händelser. Vi vet hur viktigt det är att hitta en ring som inte bara är vacker utan också representerar det unika förhållandet mellan två personer. Vi erbjuder en personlig service där vi tar hänsyn till dina önskemål och hjälper dig att hitta den ring som passar dig och din partner bäst.

Att välja rätt material

Valet av material är en viktig faktor när man väljer en vigselring. Det är viktigt att tänka på både utseende och funktion. Georg Jensens vigselringar finns i olika material som platina, vitt guld och guld.

Platina är det mest hållbara materialet och är också det mest exklusiva. Det är en symbol för renhet och perfektion och passar perfekt för den som söker en tidlös och elegant ring.

Vitguld är en populär materialval för vigselringar. Det har en modern och elegant look och passar bra för den som söker en ring som är lite mer unik.

Guld är ett tidlöst materialval och är den traditionella vigselringens klassiska material. Valet av material är personligt och det viktigaste är att hitta det som känns rätt för dig och din partner.

Designen

Designen på vigselringen är också en viktig faktor att ta hänsyn till. Georg Jensens vigselringar är kända för sin eleganta och stilrena design. De har en enkelhet som gör att de passar alla stilar och smaker.

Ringarna finns i olika bredder, från smala och eleganta till bredare och mer maskulina. Det finns också ringar med diamanter eller andra ädelstenar som ger ringen en extra touch av lyx och elegans.

Georg Jensen Signature Diamonds 0.48-0.60 ct Ring - Georg Jensen - Skandinaviska designsmycken - Nordic Spectra Georg Jensen

Georg Jensen Signature Diamonds 0.48-0.60 ct Ring

31 000 kr
Georg Jensen Signature Diamonds 0.22-0.24 ct Ring - Georg Jensen - Skandinaviska designsmycken - Nordic Spectra Georg Jensen

Georg Jensen Signature Diamonds 0.22-0.24 ct Ring

15 800 kr
Georg Jensen

Magic Ring 3,8 mm Guld

Från 12 500 kr
Magic Ring Pavé Vitguld - Georg Jensen ringar - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Georg Jensen

Magic Ring Pavé Vitguld

33 500 kr
Magic Ring Vitguld - Georg Jensen ringar - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Georg Jensen

Magic Ring Vitguld

18 200 kr
Magic Combo Ring Vitguld - Georg Jensen ringar - Snabb frakt & paketinslagning - Nordicspectra.se Georg Jensen

Magic Combo Ring Vitguld

20 500 kr

Loading