• Gratis paketinslagning
  • Trygga & spårbara leveranser
  • Kostnadsfria byten

3 FÖR 2 - ALLA BERLOCKER FRÅN THOMAS SABO

INSPIRERAS

GULDSMED NYKÖPING

Vi har en bred kunskap kring guldsmedsyrkets alla delar. Från reparationer, omarbetningar och nytillverkning. Kom till oss med er idé så ser vi tillsammans till att ta fram ett unikt smycke som håller i generationer. Vi arbetar i guld, silver och platina och sätter stort värde i att endast arbeta i återvunna material. Vår design är modern men kan alltid spåras till traditionellt guldsmedshantverk.

Guldsmed - Nordicspectra.se

VIGSEL & FÖRLOVNING

En av våra specialiteter är förlovnings- och vigselringar. Tillsammans med er skapar vi unika ringar för livet, utifrån era specifika önskemål. Vår ambition är att förvalta ert förtroende på bästa möjliga sätt och helst av allt överträffa era förväntningar. Har ni specifika önskemål kring material och design så tar vi det till oss och presenterar en genomförbar lösning som passar i estetik och budget. Vår tillverkning sker huvudsakligen i 18 karat guld och platina.

REPARATION

Vänd dig till oss med reparation av era smycken. Att köpa nytt är inte alltid bästa vägen att gå, utan se gärna över möjligheten  att reparera ditt smycke i första hand. Vi sätter högt värde på kvalitet och gott hantverk.

ÅTERBRUK

Vi är stolta över att uteslutande använda återvunnet, lokalt guld i vår egen smyckesproduktion och uppskattar att ni låter oss återbruka ert guld. Genom att inte belasta gruvindustrin sparar vi på miljön och genom att ni använder gammalt guld vid nyproduktion blir det en betydligt lägre ekonomisk insats för era nya smycken. Läs mer om hur du kan sälja eller omarbeta ditt guld till oss här.

Loading