• Snabb frakt & smidig retur
  • Gratis paketinslagning
  • Öppet köp t.o.m. 16/1

PRESENT TILL HENNE

Efva Attling - Love knot

En vacker och mycket omtyckt kärleksknut. Efva tanke bakom denna kollektion är enkel: “En kärleksknut för hoppet om att vi alltid håller ihop.” – Efva Attling
I kollektionen finns armband, halsband, örhängen och ringar i silver och guld. Med eller utan diamanter. Ett smycke från kollektionen Love knot är en utmärkt gåva till någon du älskar.

Georg Jensen - Offspring

Offspring är en vacker smyckeskollektion från Georg Jensen designad av Jacqueline Rabun. Kollektionen bygger på två oregelbundna cirkelformer som går in i varandra. Den större formen skyddar den mindre likt en mamma som skyddar hennes dotter. Offspring symboliserar de starka banden mellan människor som står varandra nära. En vacker kollektion som är en tydlig symbol för kärlekens oändliga styrka.

Livets träd

På Nordic Spectra hittar du en mängd vackra smycken med livets träd att välja mellan. Såsom armband, örhängen, hängsmycken, berlocker och halsband med den fina symbolen i fokus. Symbolen kan tolkas på många olika sätt och kan göras personlig mellan dig och personen som ska få gåvan. Är det påminnelse om att leva livet? En symbol för det starka bandet mellan er? Du väljer vad ditt träd symboliserar.

Kärlekens symbol - hjärtat

Ett vackert motiv som är lika tidlöst och klassiskt som vågat och modern. Välj den kärleksfulla formen klädd på ett halsband, armband eller örhängen. Hjärtat återfinns i klassiska utföranden men också i smycken med en modern twist. Bygg samman örhängen, halsband och armband med hjärtmotiv för ett komplett set. En gåva att ge bort till någon du håller väldigt kär.

Diamanter - en kvinnas bästa vän

En exklusiv gåva med ett tidlöst uttryck får du när du väljer ett smycke med diamanter. Diamanterna återfinns i ringar, halsband, örhängen och armband samt i olika material. Välj en stilren ring med diamant för det vackra smyckets skull, ett halsband att bära var dag eller ett par örhängen som bär vid livets bästa tillfällen.