• Gratis paketinslagning
  • Trygga & spårbara leveranser
  • Kostnadsfria byten

3 FÖR 2 - ALLA BERLOCKER FRÅN THOMAS SABO

INSPIRERAS

Handgjorda förlovningsringar

Förlovnings- och vigselringar är viktiga symboler för ett par som förlovar sig och gifter sig. De är ett bevis på kärlek, lojalitet och tillit, och de bär en betydelsefull mening för varje individ. Men med så många alternativ på marknaden kan det vara svårt att välja rätt ring. Välj något unikt och handgjort – välj Nordic Spectra!

Varför välja handgjorda förlovningsringar från Nordic Spectra?

Nordic Spectra är ett ledande varumärke inom vigsel och förlovning, och våra förlovningsringar är ingen undantag. Vi är kända för vårt utmärkta hantverk, unika design och höga kvalitet. Men det är inte bara vår produkt som gör oss speciella – det är också vårt engagemang för kunden och er stora dag.

Förlovningsringar – en symbol för kärlek och förpliktelse

Förlovningsringar är en viktig symbol på kärlek och förpliktelse. De är ett tecken på att du har bestämt dig för att tillbringa resten av ditt liv med den du älskar. Förlovningsringar kan vara gjorda av en mängd olika material, inklusive guld, platina, vitguld och roséguld, och de kan vara smyckade med diamanter eller andra stenar.

Vigselringar – en symbol för äkthet och tillit

Vigselringar är en annan viktig symbol för ett par som gifter sig. De är ett tecken på äkthet och tillit, och de bär en betydelsefull mening för varje individ. Vigselringar kan vara gjorda av samma material som förlovningsringar, inklusive guld, platina, vitguld och roséguld, och de kan också vara smyckade med diamanter eller andra stenar.

Vad är handgjorda förlovningsringar?

Handgjorda förlovningsringar är ringar som tillverkas för hand av erfarna guldsmeder och smyckesdesigners. De utnyttjar deras kunskap och erfarenhet för att skapa ringar med unika detaljer och utmärkt kvalitet.

Välj rätt ring – tänk på dina personliga preferenser

När du väljer förlovnings- och vigselringar är det viktigt att tänka på dina personliga preferenser. Du vill välja ringar som speglar din unika stil och personlighet, och som du kommer att bära med stolthet. Tänk på ringens stil, form och material, och välj en ring efter dina preferenser.

Utforska dina alternativ

Det finns många olika alternativ när det gäller förlovnings- och vigselringar. Du kan välja enkla, enstensringar, eller du kan välja ringar med flera stenar. Du kan också välja ringar med unika detaljer, som intrikata mönster eller skulpturala formar. Utforska dina alternativ och välj den ring som du tror kommer att passa dig och din partner bäst.

Unik design och detaljer

Handgjorda förlovningsringar från Nordic Spectra har en mängd unika detaljer och designmöjligheter. Du kan välja från en mängd olika stilar, inklusive vintage, modern och klassisk, och du kan också lägga till personliga detaljer som datum eller gravyr för att göra ringen ännu mer unik.

1946-Kollektionen: En Stilren Och Tidlös Design

Vår kollektion av förlovningsringar har skapats med en vision om en enkel, elegant design med ett tidlöst uttryck. Namnet, 1946-Kollektionen, hänvisar till vår första guldsmed, Ola Sellén, och det första året han öppnade verksamheten. Målet med kollektionen är att ringarna ska ha en design som är lika aktuell nu som den var då.

Ringarna är tillverkade i 18 karat rött och vitt guld med en solid och gedigen skena. Vi har valt att skapa två olika typer av ringar, en välvd och en rak, och anpassat dem i olika bredder. Ringarna är också klädda med diamanter för att du ska hitta en ring som passar just dig.

Enkel Matchning Mellan Förlovningsring Och Vigselring

Vårt mål med ringarna i 1946-Kollektionen är att de ska vara enkla att matcha ihop med varandra, för att bilda en vacker enhet mellan förlovningsring och vigselring. Designen är klassisk och elegant, vilket underlättar för dig när du önskar att både din och din partners ring ska matcha ihop.

Förlovningsring 18k Guld 1946-Kollektionen Välvd 3 mm

Förlovningsring 18k Guld 1946-Kollektionen Välvd 3 mm är en ring skapad med den rundade skenan. Här väljer du själv vilken bredd du önskar på din ring, vilket gör ringen unik och anpassad för just dig. Denna ring är ett mycket klassiskt val av förlovningsring som passar både man och kvinna. Designen är elegant och tidlös, och med valet av guld i 18 karat är ringen också en investering i kvalitet.

Loading